یاسر احمدی شهردار بهشهر در این نشست با ابراز خرسندی از موفقیتهای فرهنگی اخیر گفت: امیدواریم بتوانیم سطح مطالعه و کتابخوانی را با طرحهایی نوین و شایسته ارتقا دهیم. حوزه کتاب پروژهای چندوجهی است که نیازمند تطبیق با شرایط اقتصادی و فرهنگی متغیر جامعه است.
مهدی سبزی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بهشهر نیز در این نشست با مدیران استانی و داوران پایتخت کتاب ایران ، انتخاب بهشهر در این مرحله را رویدادی ارزشمند دانست و اظهار کرد: انتخاب بهشهر موجب تقویت و استمرار فرهنگ کتابخوانی شده و تلاش برای دستیابی به این عنوان، ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی را در پی خواهد داشت که در نهایت به شکوفایی و تعالی فکری جامعه میانجامد.
وی همچنین افزود: یکی از رویکردهای مهم، تبدیل کتابخانهها به پایگاههای اجتماعی است که در این مسیر، محافل ادبی نقش ویژهای بر عهده دارند.
در ادامه فاطمه ذبیحپور رئیس اداره روابط عمومی شهرداری و تدوینگر پایتخت کتاب ایران با اشاره به اهمیت آرایش ذهنی شهروندان بیان کرد: نصب نمادها و تندیسهای نویسندگان بهشهر ارزشمند است، اما آنچه ذهن شهروندان را زیبا خواهد کرد، گسترش فرهنگ و ادبیات اقتباس شده از کتابها از طریق خوانش و اجرای آنها در قالبهای مختلف است.
در جریان این برنامه، محمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با قدردانی از فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته تاکید کرد: تلاش مردم و مسئولان در این حوزه ستودنی است و بهشهر شایستگی حضور در میان پنج شهر نهایی پایتخت کتاب ایران را دارد.
مهدیانپور مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران نیز با اشاره به سابقه فرهنگی مردم بهشهر اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی در بهشهر ریشه در خانههای مردم دارد و با توجه به پشتکار مسئولان، گروههای مردمی و خیران، شایسته است این اقدامات فرهنگی با نگاهی مثبت مورد ارزیابی قرار گیرد.
داوران ملی پایتخت کتاب ایران، استاد اسفاری، بهار و زینالعابدین ، پس از بازدید میدانی به مقایسه عملکرد بهشهر و لاهیجان پرداختند و اعلام کردند: لاهیجان گذشته ای پربار در حوزه کتاب دارد اما اقدامات بهشهر معطوف به آینده و بسیار امیدبخش است. در این ارزیابی، ضمانت اجرایی اقدامات آینده مورد توجه خواهد بود. روند انتخاب نهایی پایتخت کتاب ایران در حالی به مراحل پایانی خود نزدیک میشود که بهشهر و لاهیجان رقابت تنگاتنگی دارند و تنها یک شهر به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی خواهد شد.
ارسال دیدگاه